Dnevni prostor

 

 
 

Dnevna soba je osrednji del sodobnega domovanja in najboljši primeri so vedno prostori, ki so funkcionalni in obenem živahni, interakcija dnevne sobe s kuhinjo in jedilnico. Bivalni prostori, ki so lahko skupni ali pa tekoče prehajajo eden v drugega.

Klasična dnevna soba, kot samostojni prostor tako polagoma izginja in se prilagaja sodobnemu načinu življenja, ter postaja vedno bolj odprta. 

19041750_main_1200.jpg
 
 

Oblikovanje regalov in knjižnic upošteva funkcionalnost in estetiko. Knjige je lepo videti, so skoraj kot del pohištva, nasprotno pa je s TV in video aparati, ki jih oblikovalci spretno skrivajo za drsnimi vrati elegantnih modularnih sestavov

Spreminja se tradicionalni koncept oblazinjenega pohištva in nakazuje se trend modularnih zof s prilagodljivimi rešitvami, ki zapolnjujejo prostor z obojestranskimi pogledi, kotnimi različicami in izvedbami vseh velikosti. Barve ostajajo klasične, od toplo nevtralnih tonov do temno sivih, ter si drznejo vse do kraljevsko modre, vijolične, in oranžne barve.

Obenem dnevna soba lahko ostaja enaka, klasična zofa s prevleko v novem materialu, v drugi barvi in nekaj manjšimi dodatki za dom. 

Vabljeni v našo ponudbo oblazinjenega pohištva in v našo spletno izložbo.

 

 
 
 

BLAGOVNE ZNAMKE