POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV 

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno varujemo osebne podatke, ki nam jih zaupate. V nobenem primeru jih ne bomo posredovali drugim organizacijam ali posameznikom (ne velja izjemoma v primerih ko je to zakonsko nujno oziroma za pravnomočno sodno odredbo).


IZBIRA

Shranjujemo samo podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno, ob naročanju vaših storitevali izpolnjujete kontaktne obrazce. Pravico imate, da nam teh podatkov ne zaupate. Če se odločite, da jih ne posredujete, boste od nas prejeli informacije in storitve, ki ste jih naročili oziroma izrecno zahtevali.


VARNOST

V podjetju KULT INTERIER d.o.o. izpolnjujemo vse potrebne ukrepe za zaščito podatkov in informacij, ki nam jih posredujete. Možnost razkritja ali dostopa nepooblaščenih oseb do teh podatkov je izključena in nemožna. Nikoli ne pošiljamo neželene pošte in ne trgujemo z elektronskimi naslovi.


ZAVEZA 

Zavezani smo načelom zasebnosti in se aktivno vključujemo za ohranjanje pravice posameznikov do zasebnosti na internetu. V primeru dodatnih informacij glede naših načel spoštovanja zasebnosti, vam z radi odgovorimo. Pišete nam lahko na info@kultinterier.si ali, nas pokličete na telefonsko številko 08 205 28 65 ali pa nam pišete na naslov KULT INTERIER d.o.o., Cesta v Gorice 34b, 1000 Ljubljana.

HVALA ZA VAŠE ZAUPANJE