Kult Interier zaposluje

Iščemo arhitekta s poznavanjem notranje opreme, interierja in sodobne pohištvene industrije

 
kult.jpg
 
 

Samoiniciativnega in ambicioznega arhitekta(tko) ali absolventa(tko) arhitekture za delovno mesto arhitekt, svetovalec pri prodaji.

 Znanja in delovne naloge so: uporaba programov za projektiranje in načrtovanje AutoCAD, prostoročno skiciranje,  razvoj in izpeljava projekta od zasnove interierja do priprave končne projektne in komercialne  dokumentacije,  nadzor in koordinacija projektov (tudi na objektu), oblikovanje notranjih prostorov v vseh fazah (od zasnove, do izrisa ter do priprave naročil in organizacija dobave blaga) ter svetovanje pri prodaji pohištva in opremi  interierja.

Nudimo možnost takojšnjega dela, polletna izobraževanja, izpopolnjevanja in usposabljanja v smeri stroke, stimulativni variabilni del plačila, ter možnost zaposlitve za nedoločen čas.

 Če ste zanesljiva, samostojna in natančna oseba, ki bi želela delati v ambicioznem timu in prijetnem okolju, nam pošljite svoj CV na: info@kultinterier.si do vključno 07.05.2019 ali pišite na naslov: Kult Interier d.o.o., Cesta v Gorice 34b, 1000 Ljubljana, s pripisom Prosto delovno mesto.