Pomlad pred vrati …

Katalog B&B Outdoor je osvežen z novo inovativno kolekcijo RIBES

 
Ribes-news-sito-grande.jpg

Kolekcija Ribes, ki jo je za B&B oblikoval arhitekt Antonio Citterio, predstavlja zanimivo mešanico etno značilnosti mediterana, orienta in Južne Amerike.

 Z navdihom živahnih barvnih odtenkov iz narave, s prefinjenimi oblikami in vzorci, ohranja ravnotežje med sodobnim stilom in tehnološkimi inovacijami.

Izbira tekstila je obsežna in barvita, navdihnjena iz tkanja tradicionalnih tkanin, zbranih iz številnih potovanj arhitekta Citteria. Nasprotno je okvir zadržan v barvah antracita, žajblja in gline. Odziva se na problematiko današnjega časa zato je uporabljene materiale mogoče v celoti razgraditi.  Na ta način je izdelek iz ekološkega vidika trajnosten.

 
 
Ribes_05.jpg
Ribes_11.jpg
 
 

Široko uporabo omogočajo modularni elementi, ki jih s pisano barvno paleto tekstilov lahko prilagodimo svojim željam. 

Udobne sedežne, hrbtne in stranske blazine lahko kombiniramo po želji z različnimi vzorci - v širokem ali ozkem črtastem, pikčastem ali enobarvnem tekstilu, v različnih barvnih odtenkih, ki se med seboj dopolnjujejo.

Ribes_10.jpg
Ribes_06.jpg

Zunanje sofe, male mize, fotelji in ležalniki so oblikovani tako, da je meja med zunanjimi in notranjimi prostori vedno bolj zabrisana.

Zaradi izpostavljenosti različnim vremenskim vplivom so zanje posebne oblikovane zaščitne preobleke s katerimi ohranjamo estetski videz terase.

 Zadnji katalog izdelkov zunanjega pohištva si lahko ogledate tukaj:

 
 

Vabljeni v Kult Interier!