Romantic Villa

 

Romantična vila je hiša za premor, kjer naravo krasijo oljčni nasadi in hladi prijeten morski veter.
S celovitim pristopom in dolgoletnimi izkušnjami pri projektiranju interierja, ter tesnim sodelovanjem z naročniki smo ustvarili obmorsko vilo, ki odslikava njihov življenjski slog.

 Celostna prenova je vključevala celotno zasnovo interierja, skupaj s premikanjem in obdelavo sten, prenovo kamina in novo opremo kopalniških prostorov, kuhinje, ter pohištva

 
 

Kuhinja, pohištvo, oblazinjeno pohištvo, omare, spalnice, vrtno pohištvo, svetila, preproge, okrasni dodatki, umetniška dela in drugi drobni dodatki so skrbno izbrani iz naše ponudbe blagovnih znamk.


V kuhinji Aprile proizvajalca Boffi so detajli v podrobnostih. Prevladujočo belino dopolnjuje pult iz obdelanega lesa akacije in kamna Bohemian Grey. Jedilnica je v celoti iz kolekcije Maxalto, Lestenec Verpan iz lupin školjk biserne matice prijetno zazveni ob odprtih vratih terase.

Stoli Peplo so iz kolekcije Maxalto. Vsi kuhinjski dodatki so Alessi in B&B Italia accessories. Steklenica oljčnega olja, ki ga proizvaja špansko podjetje Selma Oil, krasi kuhinjski pult. Kult Interier Selma Oil zastopa v Sloveniji.

AlešDSC05678.jpg
AlešDSC05640.jpg

V dnevnem prostoru kraljuje sedežna garnitura Atoll z valjastimi rokonasloni z usnjenimi pasovi. Viseči zvonovi so svetila proizvajalca Contardi. Po meri izdelan kamin je obložen s kamnom Salvatori.

Preproge so iz kolekcije B&B Italia. Vsi dodatki na knjižnih policah R.I.G., proizvajalca MA/U Studio so Minimalux in B&B Italia.

Umetniško delo in fotografije so  delo znanega poljskega fotografa Szymona Brodziaka.

Osrednji del glavne spalnice pripada kraljevski postelji Alcova, proizvajalca Maxalto, okrašeni z volneno odejo iz kašmirja proizvajalca B&B Italia. Garderobni sestav je Antibes, proizvajalca Boffi

Stene so  obdelane s skrbno izbranim odtenki, ki zaključuje celoto skozi celotno hišo. Svetila so Leukon, proizvajalca Maxalto. Nočni omarici in tauboret so prav tako izdelki oblikovalca Antonia Citteria.

Vsi dodatki so B&B Italia Accessories.

 

AlešDSC05695.jpg
AlešDSC05628.jpg

V sobi za goste se ponovi garderoba Antibes proizvajalca Boffi.

Postelja s črnim okvirjem je klasika proizvajalca De Padova. Eleganco smo zaokrožili z lestencem Audrei, proizvajalca Contardi

Mala črna prenosna svetilka je Panama Mini proizvajalca Nemo. Nočna omarica proizvajalca De Padova, vsi dodatki so izdelki angleškega proizvajalca Minimalux, fotelj je izdelek Maxalto.

V vseh treh kopalnicah smo stene obložili s kamnom Silk Georgette, proizvajalca Salvatori, ki se nadaljuje iz dnevnega prostora kot obloga kamina,

Vse kopalniško pohištvo, kopalniški dodatki ter svetila so proizvodi Boffi.

AlešDSC05704.jpg
AlešDSC05622.jpg

Zunanje pohištvo sestavlja tikova miza Gio s pletenim stoli s kovinsko strukturo Erica, ležalniki ter mala klubska miza, vse proizvajalec B&B Italia Outdoor.

Oljčni nasad in lesk bazenske vode se odslikava v ogledalih, ki krasijo vse prostore Romantične vile in tako povezujejo ambient hiše z zunanjostjo.

Romantična vila je projekt, ki je od zasnove celostne prenove in interierja do končne izvedbe zasnovan v Kult Interier.

Z lastno ekipo arhitektov, dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju interierja, ter močno podporno ekipo stalnih sodelavcev je bila počitniška vila dokončana v manj kot šestih mesecih.

image003.jpg