Cart 0
 

ZADNJI PROJEKTI

 
 

 Romantic Villa

 
 
 
 

Atelier

Izjemna fleksibilnost znotraj delovnega mesta

 
 
 
 
 
Kult2.jpg
 
 

SMO SOUSTVARJALCI VAŠEGA PROSTORA

 
 

S svojimi arhitekti in oblikovalci nudimo smernice v zasnovi in oblikovanju interierja, ter zadnje trende v produkciji pohištvene industrije. Zagotavljamo individualni pristop pri izboru artiklov, pri izvedbi projekta ter iskanju celostnih rešitev.

 
 
Kopalnica-1.jpg

NAŠA PONUDBA IZDELKOV

Z zavezanostjo do detajla, nenehnega iskanja odličnosti, ter partnerstev z mnogimi vrhunskimi oblikovalci in blagovnimi znamkami predstavljamo najboljša imena v pohištveni industriji.

Originalne izdelke najboljših proizvajalcev nudimo po najkonkurenčnejših pogojih in s kvalitetno poprodajno storitvijo.

 
 

 
 

STORITVE ZA ARHITEKTE

Združujemo način sodelovanja z zunanjimi arhitekti in svetovanja kupcem pri izboru in prodaji pohištva za dom in pisarno.

Zunanjim sodelujočim arhitektom nudimo celovito podporo pri njihovem projektu.

Z večletnimi izkušnjami na področju opremljanja prostorov nudimo podporo arhitektu in investitorju v vseh fazah razvoja projekta, od njegove zasnove in izvedbe do dokončanja ter garancije. Več …

STORITVE ZA KUPCE

Z dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju interierja svojim naročnikom nudimo celostno storitev, od zasnove do oblikovanja ter končne izvedbe oblikovanja notranjih prostorov.

V skladu z naročnikovimi željami projektiramo izdelke vrhunskih tujih dobaviteljev in naših sodelavcev. Skupaj poiščemo rešitev, ter projekt izpeljemo od zasnove do kvalitetne poprodajne storitve, kar zagotavlja dolgoletno zadovoljstvo strank. Več …

 
 

 

KUHINJE

DNEVNI PROSTOR

SPALNI PROSTOR

KOPALNICE

KAMEN IN KOVINA

vrtno pohištvo

garderoba

preproge

vrata

SVETILA

pisarna in predelne stene

dodatki & darila

Vas zanimajo novosti in zadnji trendi iz sveta dizajna?

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER